• Transformăm evenimentele tale în amintiri de neuitat!

Magie în cadre

Servicii profesionale foto și video

Imortalizează momentele speciale cu serviciile noastre de fotografiere și filmare.

Video 360

Experimentați frumusețea momentelor într-un mod unic, prin imersiunea completă oferită de tehnologia video 360 de grade.

Servicii Video

Capturați fiecare detaliu și moment special al evenimentului cu echipamente video de înaltă calitate și profesioniști experimentați.

Servicii Foto

Înregistrați momentele prețioase cu servicii de fotografiere de excepție, realizate de profesioniști dedicați și talentați.

Foto & Video Dronă

Obțineți o perspectivă unică, aeriană, a evenimentului dvs. cu serviciile noastre profesionale de fotografie și videografie cu drona.

Producție Video

Creați o amintire vie a evenimentului dvs. cu serviciile noastre de producție video, ce includ editare, post-producție și multe altele.

Închiriere Aparatură

Asigurați-vă că aveți toate uneltele necesare pentru a captura momentele prețioase, prin serviciul nostru de închiriere de aparatură foto și video.

Întrebări frecvente

Clarificăm nelămuririle

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de serviciile noastre.

Ce include serviciul de Video 360?

Serviciul nostru de Video 360 include filmarea, editarea și livrarea conținutului video interactiv care oferă o experiență imersivă 360 de grade.

Ce echipamente folosiți pentru serviciile video?

Folosim echipamente profesionale de înaltă calitate, inclusiv camere video digitale, obiective, drone și echipamente de iluminat, pentru a asigura imagini de excepție.

Cine va face fotografiile la eveniment?

Fotografiile vor fi realizate de către unul dintre fotografii noștri profesionali, cu experiență în capturarea momentelor speciale la diverse tipuri de evenimente.

Ce implică serviciul de Foto & Video Dronă?

Serviciul nostru de Foto & Video Drona include capturarea de imagini aeriene de înaltă calitate și filmări video ale evenimentului tău, oferind o perspectivă unică.

Ce tip de produse video puteți crea?

Suntem capabili să producem o varietate de produse video, de la videoclipuri de evenimente, la materiale promoționale, documentare sau videoclipuri muzicale.

Ce tip de echipament oferiți pentru închiriere?

Oferim o gamă largă de echipamente pentru închiriere, inclusiv camere video, camere foto, obiective, echipamente de iluminat și multe altele. Te rugăm să ne contactezi pentru a discuta despre necesitățile tale specifice.

    Sunt de acord cu Politică de Confidențialitate.

    Contactează-ne direct

    Pentru detalii sau întrebări rapide, îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri, între orele 10:00 și 17:00.