• Transformăm evenimentele tale în amintiri de neuitat!

Politică de Confidențialitate

Ultima modificare: 15.05.2023

Această politică de confidențialitate explică cum CASTING CREW SRL, care operează site-ul www.pentruevenimente.ro, folosește informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră atunci când utilizați site-ul nostru sau când ne contactați.

Ce informații colectăm?

Colectăm informațiile pe care ni le oferiți atunci când completați formularul de contact de pe site-ul nostru, inclusiv numele, adresa de e-mail și orice alte informații pe care alegeți să le furnizați în mesajul dumneavoastră.

Cum folosim informațiile dumneavoastră?

Folosim aceste informații pentru a vă răspunde la solicitările dumneavoastră, pentru a vă oferi informații despre serviciile noastre și pentru a îmbunătăți serviciile noastre. Nu stocăm aceste date și nu le vom utiliza pentru alte scopuri fără consimțământul dumneavoastră.

Cu cine partajăm informațiile dumneavoastră?

Nu vom partaja informațiile dumneavoastră personale cu nicio terță parte, cu excepția cazului în care suntem obligați de lege să o facem.

Securitatea datelor dumneavoastră

Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dumneavoastră personale. Vom lua măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea, modificarea sau distrugerea datelor dumneavoastră personale.

Modificări ale acestei politici

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să o revizuiți frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul web. Dacă facem modificări materiale la această politică, vă vom notifica aici că a fost actualizată.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră personale, de a solicita corectarea sau ștergerea datelor dumneavoastră personale și de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pentruevenimente.ro.

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pentruevenimente.ro.

Plângeri

Dacă aveți o plângere cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați în primul rând la adresa de e-mail contact@pentruevenimente.ro. Dacă nu sunteți mulțumit cu răspunsul nostru sau considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră personale nu respectă legea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor.