• Transformăm evenimentele tale în amintiri de neuitat!

Termeni și Condiții

Ultima modificare: 15.05.2023

Acest site este deținut și operat de CASTING CREW SRL. Prin accesarea site-ului nostru și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții.

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

1.1 Accesarea, navigarea și utilizarea acestui site implică acceptarea în totalitate a prezenților Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Serviciile noastre

2.1 Site-ul www.pentruevenimente.ro este un site de prezentare a serviciilor de organizare de evenimente oferite de CASTING CREW SRL. Scopul nostru este de a vă ajuta să găsiți soluția potrivită pentru organizarea evenimentului dumneavoastră.

3. Proprietatea intelectuală

3.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la conținutul site-ului (inclusiv, dar nu limitat la text, imagini, grafică, logo-uri) sunt deținute de CASTING CREW SRL. Este interzisă utilizarea acestui conținut fără acordul explicit al CASTING CREW SRL.

4. Limitarea răspunderii

4.1 CASTING CREW SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele erori, omisiuni sau întârzieri în actualizarea informațiilor prezentate pe site. De asemenea, nu putem fi făcuți responsabili pentru orice daune cauzate de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a vă asigura că sunteți de acord cu eventualele modificări.

6. Legislație aplicabilă

6.1 Acești Termeni și Condiții sunt supuși legislației române. Orice litigiu va fi soluționat în instanțele române competente.

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pentruevenimente.ro.